Termeni și condiții magazin online Cornin Grup

1.Informații despre magazinul online

Magazinul online https://corningrup.ro este proprietatea firmei CORNIN GRUP SRL cu sediul în Bordei Verde, Str. Principală 2A, Brăila, Adresa email: sc_corningrup_srl@yahoo.com, numit pe parcursul acestor “Termeni și Condișii” (“Cornin Grup”, „a/al/ai/ale noastre”, „noi” sau „nouă”).

https://corningrup.ro este un magazin online, iar folosirea site-ului se referă la vânzarea prin intermediul internetului a produselor și serviciilor din domeniul corningrup.ro. Secțiunea “Termeni și Condiții” conține dispoziții obligatorii fiecărui utilizator înregistrat sau neînregistrat al magazinului online https://corningrup.ro . Înainte de cumpărarea de produse și plasarea unei comenzi de pe magazinul online https://corningrup.ro va trebui sa fiti de acord cu Conditiile generale de vanzare ale https://corningrup.ro.

2.Schimbări ale magazinului online

Cornin Grup își rezervă dreptul de a șterge, modifica, adăuga sau suspenda în orice moment porțiuni ale conținutului său. De asemenea, Cornin Grup își rezervă dreptul de a restricționa accesul utilizatorilor la întregul, sau la o parte a conținutului al site-ului.

3.Proprietatea intelectuală

CORNIN GRUP SRL, autorizează vizualizarea și descărcarea de copii ale materialelor de pe https://corningrup.ro doar în scopuri personale, nu pentru uz comercial. CORNIN GRUP SRL, acordă dreptul de a utiliza acest magazin online și de a trimite către acesta mesaje, date sau informații. Utilizatorii site-ului pot trimite comentarii, sugestii, observații sau idei, prin oricare din metodele puse la dispoziție atât timp cât conținutul acestora nu este ilegal, amenințător sau defăimător la adresa CORNIN GRUP SRL sau a unei terțe părți. Este interzisă trimiterea către CORNIN GRUP SRL sau https://corningrup.ro a mesajelor care conțin viruși, scrisori în lanț, derularea de campanii politice sau publicitare, sau orice altă formă de spam. Conținutul magazinul online https://corningrup.ro, nu poate fi reprodus, copiat, duplicat, revândut, vizitat sau exploatat în scopuri comerciale fără acceptul scris prealabil al CORNIN GRUP SRL.

Dacă aveți întrebări în legatură cu drepturile de autor, vă rugăm să ne contactați la: sc_corningrup_srl@yahoo.com.

4. Dispute și conflicte

Orice tentativă de accces neautorizat la magazinul online și orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competente. Orice conflict apărut între companie și clienți se încearcă a fi rezolvată pe cale amiabilă prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care aceasta nu este posibilă se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu iar soluționarea conflictelor este de competența instanțelor românesti. Termenii și Condițiile se supun legislației românești. În caz de litigiu, se va încerca inițial o rezolvare pe cale amiabilă. În cazul în care nu se poate ajunge la o înțelegere pe cale amiabilă va fi considerată competența instanței românești.

Dacă aveți probleme legate de comandă, ce nu pot fi rezolvate prin email sau cu consilierul de vânzări, puteți să ne contactați telefonic la: 0729 168 387 – Cornel Urloi(-)

5. Responsabilități privind produsele

Companiile, produsele sau serviciile menționate în articolele publicate sunt mărci înregistrate ale companiilor respective. Cornin Grup nu este responsabil pentru nelivrarea la timp a produselor, dacă acest lucru ține de firma de curierat prin care au fost trimise. Orice reclamație va fi adusă la cunoștiința Cornin Grup în maxim 24 de ore de la recepționarea produselor, urmând ca aceasta să fie transmisă furnizorului produselor respective, spre soluționare. Cumpărătorul trebuie să facă recepția produsului la livrare și să semneze că acesta este conform comenzii.

Imaginile prezentate pe magazinul online sunt exemplificative, nuanța materialelor prezentate poate să difere puțin față de realitate din cauza lunimii în momentul fotografierii, însă clientul va fi înștiințat înainte de a i se trimite comanda fără acceptul acestuia către furnizor. Caracteristicile și disponibilitatea produselor prezentate pe acest magazin online se pot modifica fără o notificare în prealabil. Valoarea maximă a obligațiilor Cornin Grup față de orice client în cazul nelivrării sau al livrării necorespunzătoare a produselor cumpărate este valoarea sumelor încasate de firma noastră de la respectivul client. În cazul în care prețurile sau alte detalii referitoare la produse au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greșit în baza de date, Cornin Grup își rezervă dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea aparută.

Comenzile care nu sunt confirmate telefonic vor fi anulate.

6. Returul Produselor

La https://corningrup.ro ai timp suficient să te răzgândești în caz că nu ești convins că ai făcut alegerea perfectă. Dacă produsul achiziționat nu corespunde așteptărilor tale, poți returna produsul iar noi iți oferim 2 opțiuni: fie îți returnăm suma de bani, fie poți folosi banii proveniți din stornarea produsului pentru achitarea altui produs.

6.1. RETURNAREA PRODUSELOR SE SUPUNE URMĂTOAREI LEGI:

Ordonanței nr.130 din 31 august 2000 completată prin legea nr.51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonanței Guvernului nr.130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanță:

“Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la comandă, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.”

Pentru returnarea produsului trebuie sa notificati in scris acest lucru al adresa de email sc_corningrup_srl@yahoo.com. Numai cererile scrise se vor lua în considerare.

Cheltuielile de returnare și comisioanele bancare vor fi suportate de cumpărător și se vor scădea din suma de returnat.

Produsul va fi returnat împreună cu factura de achiziție și certificatul de garanție, toate în original.

Produsul poate fi returnat numai dacă este în condiții perfecte, inclusiv ambalajul și accesoriile aferente.

Produsul se va returna prin prezența personală la sediul Cornin Grup sau se va trimite prin curierat rapid, taxele de curierat fiind suportate de către client. (conform Ordonanței nr.130 din 31 august 2000 completată prin legea nr.51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonanței Guvernului nr.130/2000)

Produsele care nu sunt conforme specificațiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fără implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, în urma unei notificări scrise în care se va specifica natura lipsei de conformitate.

6.2. NU SE POT RETURNA URMĂTOARELE CATEGORII DE PRODUSE:

Produse care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobituri, zgârieturi, șocuri, material zgâriat, rupt sau tăiat, etc.

Prin aceasta vă informăm că ne dorim să fim un magazin online, ceea ce înseamnă că majoritatea comenzilor ce nu sunt din Bordei Verde sunt livrate prin curieri.

Conform ordonanței mai sus menționate, politica de returnare a produselor în termen de 14 zile lucrătoare SE APLICĂ NUMAI PERSOANELOR FIZICE ȘI NUMAI ÎN CAZUL PRODUSELOR LIVRATE PRIN CURIER, ADICĂ PRODUSELE LIVRATE LA CLIENT DE ECHIPA Cornin Grup NU POT FI REFUZATE.

7. Dispoziții finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu cumpărarea și lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecții condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind acceași cu un contract valabil încheiat.

Drepturile de autor asupra întregului conținut aparțin în totalitate CORNIN GRUP SRL și nu se pot folosi sau copia fără acordul scris al proprietarului.

Ne rezervăm dreptul de a refuza colaborarea cu clienții ce au un comportament neadecvat sau un limbaj necizelat.

Versiune: 1.0.3
Ultima modificare: 04 Iunie 2019